ØYFORI – Kunstnere på Nesodden
Søndag 27. September 2020 kl. 12:00 – 18:00

TURPROGRAM MED VERTER, ELLER TA TUREN PÅ EGENHÅND?

Publikum kan velge mellom å ta seg omkring ved å bruke rutebuss og sykkel. Bil er også et alternativ. I tillegg kan du velge i tre ulike turprogram, to for buss og ett for gange, som tar publikum på en reise til et utvalg av kunstnerne og ulike deler av Nesodden. Hvert program følges av en lokal vert. Turprogrammene krever forhåndspåmelding. Billettene er gratis.

Mer informasjon og billetter finner du ved å klikke HER

KUNSTKART

ØYFORI presenterer et eget digitalt kunstkart med informasjon om deltagere, adresse til stoppestedene og ulike løyper. Bildet kartet tar utgangspunkt i er laget til ØYFORI av kunstner Kamilla Langeland. 

Kartet inneholder informasjon om alle åpne arbeidssteder, ved å holde musepekeren over hvert punkt får du detaljert informasjon om stedet samt kunstnerne. Her kan du også klikke deg videre inn på kunstnernes nettsider.

ØYFORI er et omfattende og generøst kunstprosjekt der vi fokuserer på essensen for kunst, kunstnerens arbeid. Vi presenterer en kunstnerløype og en visning av et utvalg profesjonelle kunstnere med arbeidssted på Nesodden, og inviterte gjester. 30 kunstnere på 15 arbeidsplasser åpner dørene for publikum, det blir forfatteropplesning, studiopresentasjon, du kan reise rundt på egenhånd eller delta på tre ferdigsnekrede turprogram for buss og gange, der en lokal vert følger deg på reisen. Kunstnere som deltar representerer en stor variasjon, blant dem internasjonalt anerkjente og etablerte, flere kunstnergenerasjoner, og en bredde av kunstnergruppene – med hovedtyngde på visuell kunst.